Medicina estètica facial

"Rejoveneix la teva cara sense cirurgia"

1ª Visita (cita prèvia)

934 872 342  • Diagnòstic preliminar
  • Pressupost sense compromís
  • Facilitats de pagament
  • Acceptem mútues (consulti-ho)
  • Anàlisi personalitzada, realitzada per la doctora Ana Torres


Mesoteràpia facial

Tractament facial revitalitzant

Consisteix en una mesoteràpia facial mitjançant minúscules injeccions de vitamines Filorga© PRP (factors de creixement) i àcid hialurònic.Tractament Mesolift

Millora l'elasticitat i la hidratació de la pell.

Es recomanen de 3 a 4 sessions espaiades en un termini de 15 dies. Indicada per fer un manteniment antienvelliment de la pell, molt millor que qualsevol crema d'aplicació externa.


Hidratació Facial

Consisteix en minúscules injeccions d'àcid Hialurònic no reticulat per donar més hidratació a la pell. Aquest tractament es pot combinar amb àcids hialurònics de major densitat per realçar algunes parts del nostre rostre com els pòmuls, galtes o mentó.

Bioestimulació PRP

El Plasma Ric en Plaquetes s'extreu d'una petita mostra de sang del pacient, es centrifuga i s'injecta en amb microagulles a la pell. Activa tota la cascada de regeneració tissular, millorant l'aspecte i textura de la nostra pell.

IPL

Llum polsada ens permet realitzar un tractament de fotorejoveniment i ens permet realitzar l'eliminació de taques fosques a la pell.

Fils tensors

Els fils tensors de PDO (Polidoxanona) són de diferents tipus (simples, helicioidales i barbats) es col·loquen a la dermis profunda i hipodermis i permeten millorar l'elasticitat de la pell, indicats en coll, escot, per millorar la pell del llavi superior i al voltant dels ulls.

Els fils de PDO Helicoïdals tensionen i milloren la pell sense omplir, indicats en solc nasogenià, coll i celles.

Els fils de PDO Barbados si que ens permeten tensar més, sobretot indicats en coll, galtes i mandíbula.

Els fils d'Àcid Polilàctic ( Silhouette ) permeten sobretot a la zona mandibular tensa i definir la cara.

Rejoveniment facial 3D

L'Institut Ana Torres ofereix un tractament de rejoveniment facial 3D amb l'objectiu de millorar el rostre de la persona i recuperar la pell i les formes de la cara en 3 dimensions.


Quan envellim, el nostre rostre presenta arrugues més marcades, flacciditat o pèrdua d'elasticitat i la pell es despenja. Tot això es produeix a conseqüència de la pèrdua del greix subcutani que hi ha als pòmuls, al llavi superior, a les galtes i a l'oval de la cara.

Tots aquests efectes de l'envelliment es deuen, sobretot, a la pèrdua de col·lagen.

El lifting Líquido se puede realizar también con Radiesse en forma de vectores para crear líneas de retensión o Ellansé. Ambos productos son inductores del Colágeno.Tractament Sculptra

Els resultats es comencen a notar a partir de la primera sessió.

Amb Sculptra, en 3 sessions (1 sessió al mes) aconseguim recuperar la producció de col·lagen, millorar els volums i, alhora, recuperar l'elasticitat de la pell i disminuir visiblement les arrugues.

Augment de llavis

L'augment de llavis es realitza mitjançant la injecció d'àcid hialurònic.

La infiltració es fa de manera individualitzada segons sigui necessari augmentar més el llavi superior, l'inferior o només millorar el contorn.

Es recomana prendre àrnica (homeopatia) una setmana abans del tractament si s'és propens als hematomes.

Després del tractament, s'aplica una crema amb àrnica per al massatge de la zona i gel per disminuir el possible edema.

També a casa serà necessari fer massatges i aplicar fred les primeres hores.Augment de llavis

S'utilitzen àcids hialurònics de densitat mitjana, dissenyats específicament per a l'emplenament de llavis (Q-med, Allergan).

Tractament d'arrugues profundes i tractaments refermants

Les àrees que s'omplen amb més freqüència són els solcs nasogenians, les arrugues perioculars i les celles. S'utilitzen materials com l'àcid Hialurònic, provats científicament, de llarga experiència i amb el marcatge CE. L'àcid hialurònic ha demostrat una millor adaptació i major tolerància.

A la zona perilabial i a la zona peribucal s'utilitzen àcids hialurònics de baixa densitat i reticulació per no crear volum.

L'àcid hialurònic és comercialitzat per marques diferents. Pot durar fins a un any.

Es recomana dins dels materials reabsorbibles, sobretot, l'àcid hialurònic, que ha demostrat millor adaptació i més tolerància.

Tractament refermantTractament d'arrugues profundes

Podem millorar els pòmuls, l'anomenat «codi de barres perilabial», les cicatrius i les arrugues.


Fils PDO


Els anomenats fils japonesos o coreans tenen diverses formes i longituds i permeten crear, realment, una xarxa a la nostra pell que ens ajuda a millorar-ne la qualitat i la fermesa.

Els fils bàsics, que van units a agulles molt fines com les d'acupuntura, ens ajuden a refermar la pell, tenen longituds diverses segons el lloc on es col·loquin: el coll, l'escot, al voltant dels ulls o al solc nasogenià.

Els fils espiculats ens permeten tensar més la pell de l'oval facial a la zona de la mandíbula i a la zona dels pòmuls. La seva durada és de 12 a 18 mesos.

Els fils en hèlix ens ajuden a donar una mica de volum i a tensar la pell: estan indicats especialment a les celles i els solcs nasogenians.

Tots els fils PDO, dels laboratoris Croma, ens ajuden a modelar la pell, sense emplenaments i sense alterar les faccions del rostre.

Tractament activador del col·lagen


Tenim diverses opcions: Ellanse, Sculptra o els inductors de col·lagen de Croma amb hidroxiapatita càlcica.

Ens permeten estimular la síntesi de col·lagen previ al tractament amb fils tensors si tenim una flacciditat molt accentuada; si la flacciditat està en un estadi inicial, aleshores podem aconseguir millorar-la només amb aquests tractaments.

Tractament con Ellanse

Tractament reestructurador contra la flacciditat

Píling

Mitjançant l'aplicació de diversos àcids sobre la pell podem renovar-ne les capes superficials.

Així s'eliminen les cèl·lules mortes de la capa externa i es produeix una descamació successiva.

Alhora, el píling actua com a renovador cel·lular i estimula la formació de col·lagen i d'elastina.

Aconseguim, així, una pell més lluminosa, elàstica, jove i llisa.Píling

Els pílings s'utilitzen en pacients amb problemes d'acne, fotoenvelliment cutani o taques senils.

Toxina botulínica o BótoxTractament Botox

Elimina arrugues facials sense necessitat de passar pel quiròfan.


Informació que hauríem de tenir abans de fer un tractament amb toxina botulínica i la nostra experiència:


És la toxina botulínica tipus A purificada que es fa servir en medicina estètica. És una proteïna que, aplicada en dosis mínimes als músculs del front i del voltant dels ulls, produeix un efecte de relaxació d'aquests músculs.

Mitjançant injeccions. A través d'una agulla molt fina, les injeccions s'apliquen a les zones que volem relaxar i en les dosis (unitats) necessàries a aquest fi. Posem crema anestèsica 10 minuts abans del tractament per minimitzar el dolor de la punxada, tot i que moltes pacients no en necessiten.

Inhibeix la formació d'acetilcolina (substància neurotransmissora responsable de la contracció muscular). Com que el múscul no es contrau, l'arruga disminueix o desapareix. Al llarg de 5 o 6 mesos, aquest efecte es dilueix i el múscul torna a segregar acetilcolina i es torna a contraure, i l'arruga surt de nou.

Sí, en persones que pateixin malalties neuromusculars, estiguin embarassades o en període de lactància. També s'observa que en persones de més de 70 anys la toxina botulínica no és tan eficaç, perquè la musculatura pot ser més atròfica i dèbil del normal.

Evitar l'aire condicionat fred o bé l'aire molt fred a la zona (per exemple, l'aire condicionat dels avions, directe a la cara), ja que podria tenir un efecte potenciador de la toxina botulínica, sobretot les primeres setmanes. No és necessari fer massatges a la zona després del tractament.

Si el Botox s'aplica de manera adequada, en la dosi correcta i en els músculs adequats, el resultat és molt satisfactori. Normalment demanem a les pacients que al cap de 10 dies es facin un control per valorar que tot estigui correcte.

Cosmètica personalitzada

Tant en el postoperatori com després d'un tractament estètic és important utilitzar bons cosmètics que s'ajustin a les necessitats de la nostra pell, reparant i tractant-la amb principis actius que ens permetin recuperar-nos amb més rapidesa. Tenim la gamma cosmètica Universkin ideada per dermatòlegs i cirurgians plàstics.


ContacteTotal confidencialitat

Ens comprometem a no divulgar la informació rebuda mitjançant aquest formulari ni transferir les dades a terceres persones.

INSTITUTO DRA. ANA TORRES
934 872 342
C/ Mallorca 237, 2º 1ª
08008 Barcelona

CENTRE MÈDIC TEKNON
933 933 150
CONSULTORS VILANA.
C/ Vilana, 12 08022 Barcelona
> Veure web