+34934872342

 Email

Cirurgia reconstructiva microcirurgia

"Recupera la teva bellesa"

1ª Visita (cita prèvia)

934 872 342  • Diagnòstic preliminar
  • Pressupost sense compromís
  • Facilitats de pagament
  • Acceptem mútues (consulti-ho)
  • Anàlisi personalitzada, realitzada per la doctora Ana Torres


Reconstrucció mamària

Avui dia, el càncer de mama segueix sent el tipus de tumor més habitual entre les dones de la nostra societat.

El seu tractament comporta amb freqüència la mastectomia o l'extirpació de la mama, amb la conseqüent pèrdua d'un pit per a la dona que pateix la malaltia.Reconstrucció mamària

La reconstrucció mamària és un pas essencial cap a la normalitat.


Com en tota intervenció quirúrgica, es requereix un examen preoperatori del pacient per detectar qualsevol possible anomalia que pugui contraindicar l'operació.

La intervenció es fa amb anestèsia general.

CIRURGIA DE PERFORANTS / TÈCNICA DIEP

DIEP és la forma habitual d'anomenar la tècnica més nova de reconstrucció mamària.

Empra únicament la pell i el greix de l'abdomen, sense destruir cap múscul i sense utilitzar cap material estrany per al cos (implants mamaris).

L'objectiu del cirurgià plàstic és crear un nou pit al més semblant possible a una mama natural.

Aquest procediment no interfereix ni en el tractament, ni en el control posterior del càncer de mama. Prova d'això és que cada dia són més els oncòlegs que el recomanen.

Els resultats obtinguts amb aquest tipus de cirurgia són del tot satisfactoris. El DIEP permet una reconstrucció mamària de gran qualitat. El resultat és natural i definitiu.

La nova mama té el mateix tacte, forma i evolució que la natural, la qual cosa contribueix a recuperar l'equilibri físic i psíquic que desafortunadament fa perdre la mastectomia com a tractament del càncer de mama.

Es tracta d'una intervenció microquirúrgica. Els cirurgians que la duen a terme necessiten lupes i microscopi per fer les sutures dels vasos que han de comunicar perquè els teixits que construiran la nova mama tinguin la circulació necessària per sobreviure.

Aquest tipus d'intervenció té una durada de 6 hores com a mínim.

MÈTODE EXPANSOR TISULAR

El mètode expansor tissular consisteix en la col·locació transitòria d'un implant amb capacitat per dilatar-se en ser omplert paulatinament amb líquid.

Aquesta expansió permetrà, al llarg del temps, crear un excés de pell a la zona on abans hi havia la mama, de manera que, en una segona intervenció, podrem col·locar una pròtesi mamària estàndard (de gel de silicona) per recrear la forma del pit original.

Passats uns mesos, caldrà fer una tercera intervenció amb anestèsia local per a la reconstrucció de l'arèola i del mugró.

PENJALL DE DORSAL AMPLE

La manca de pell després de la mastectomia es reposa mitjançant la mobilització de pell del dors de la dona al pit a través d'un túnel cutani a la zona de l'aixella.

Per aconseguir que aquesta pell de l'esquena sobrevisqui, mobilitzem també el múscul que es troba immediatament subjacent i que aporta vasos sanguinis nutrients a aquesta pell. Aquest múscul rep el nom mèdic de dorsal ample.

La intervenció es fa en un únic procediment quirúrgic i sol durar entre 2 i 3 hores. S'utilitza un múscul que en condicions normals pot resultar prescindible. La cicatriu de l'esquena està situada a una alçada on es pot cobrir fàcilment amb el sostenidor o el banyador.

En general se recomienda 1 o 2 días de hospitalización.

CIRURGIA DE PERFORANTS / TÈCNICA DIEP

En aquest tipus de reconstrucció el postoperatori és més suportable, ja que en ser un penjall no muscular la recuperació és més ràpida.

El dolor postoperatori (similar al d'una cesària) es pot atenuar amb els calmants habituals.

És recomanable portar una faixa abdominal i un sostenidor esportiu durant 2 o 3 setmanes per aconseguir una bona cicatrització.

Cirurgia dels genitals femenins externs

L'estètica i la funcionalitat d'aquesta zona del cos cada dia és més rellevant, cada vegada són més les dones que ens consulten sobre aquest tipus de cirurgia.

Bàsicament abastem:

  • Cirurgia de reducció de llavis menors
  • Cirurgia d'augment de llavis majors
  • Clitoroplàstia
  • Himenoplàstia

Són cirurgies senzilles que requereixen gran precisió tant en l'execució com en la sutura. La recuperació acostuma a durar unes dues setmanes fins a l'extracció dels punts, però la pacient al cap d'una setmana pot seguir amb la seva feina, tot i que ha de prescindir de l'esport durant 3 o 4 setmanes.Cirurgia dels genitals femenins externs

Recupera la teva bellesa més íntima.

Cirurgia reconstructiva

RECONSTRUCCIÓ PER ACCIDENTS O CREMADES

Moltes vegades els accidents o les operacions ens deixen cicatrius que es poden millorar, tant funcionalment com estèticament.


CIRURGIA RECONSTRUCTIVA D'EXTREMITATS

Tant en reconstrucció de seqüeles d'accidents, com en reconstrucció oncològica.

En aquest tipus d'intervencions moltes vegades és necessari aplicar tècniques microquirúrgiques per cobrir defectes mitjançant penjalls.
Cirurgia reconstructiva

Millora de seqüeles i cicatrius

ContacteTotal confidencialitat

Ens comprometem a no divulgar la informació rebuda mitjançant aquest formulari ni transferir les dades a terceres persones.

INSTITUTO DRA. ANA TORRES
934 872 342
C/ Mallorca 237, 2º 1ª
08008 Barcelona

CENTRE MÈDIC TEKNON
933 933 150
CONSULTORS VILANA.
C/ Vilana, 12 08022 Barcelona
> Veure web